Citaten

Mensen, die alles willen overdragen aan de EU, kun je plaatsen onder landverraders. Onze voorouders hebben geknokt om Nederland te brengen waar het nu is en velen hebben hun leven gegeven om onze landgrenzen te bewaken!
Het liefste zou onze regering iedere werknemer achter een bureau plaatsen, met als voorbeeld de Amsterdamse zuidas. Miljarden aan paleizen, gevuld met goedbetaalde kostenposten, die verdienen aan het echte ‘werkvolk’!
De tv-programma’s die tussen de reclames door worden vertoond, worden steeds korter!
Als de bevolking geen belasting meer zou betalen, worden precies diegenen getroffen, die uit de belastingpot betaald worden en niets bijdragen aan het productieproces!
Er zijn meer mensen, die de zorg denken aan te kunnen sturen, dan zorgverleners, die het moeten uitvoeren voor een klein deel van het bedrag dat de eersten verdienen!
Het zou hen sieren als regeringsleden meer nationalistisch zouden denken en het belang van ons eigen land voorop zouden stellen!
Er zouden een hoop problemen kunnen worden opgelost als er een micro-organisme wordt gekweekt, die maligne tumoren vernietigt!
Laten de mensen, die zo voor deze EU zijn, eens aangeven, wat het voordeel is, hoe dit wordt uitgevoerd en hoe de kosten worden beheerst!
Nederland is meer dan een ster op de Europese vlag!
In de ogen van beleidsvoerders voor de zorg, kan marktwerking als volgt worden omschreven: “Het overhandigen van een blanco cheque aan commerciële zorgverzekeraars, die na aftrek van alle kosten (inclusief topsalarissen, bonussen, dure gebouwen, dure sponsoring, dure secundaire arbeidsvoorwaarden en kostbare faciliteiten) de miljarden winst mogen behouden en hierover geen winstbelasting behoeven af te dragen!
Voor Nederland geldt: “Regeren is evalueren!” (niet vooruitzien)
De term ‘wanbeleid’ noemt de regering voor de zorg: ‘marktwerking’
Regeringen deppen alleen wonden (vluchtelingen), maar durven de wonden zelf (verantwoordelijken) niet aan te pakken. Er wordt zelfs niet over gesproken!
In veel landen: oorlog, moord, terroristen. In Nederland vindt men het nodig om veel series op tv uit te zenden met deze ellende als amusement!
Denkt het volk er wel eens bij door, dat minimaal 40% van hun zuurverdiende loon via de belastingen wordt verkwanseld door wanbeleid van de regering, die zelf ook nog eens een dikke boterham eraan overhouden?
Ik ben wat aangekomen tijdens de feestdagen en heb nu een buikje. Maar bevallen doet deze niet!
Als je zo’n 20 jaar geleden sprak zoals rappers nu, kreeg je gelijk een doorverwijzing naar een logopediste. Tijden veranderen!
De enige manier om bij een loterij zeker je inzet terug te winnen is door geen loten te kopen!
Zonder veel dwarsliggers krijg je niets goed op de rails!
Een verdachte wordt na de daad meestal vrijgelaten en is verworden tot een agendapunt van de rechtbank. Het slachtoffer wordt buiten beschouwing gelaten!
Het nieuws wordt gepresenteerd alsof het nieuwe uitkomsten zijn voor de statieken!
Een titel is in de meeste gevallen niet om trots op te zijn. Je onttrekt je enkele jaren aan de maatschappij op kosten van de belastingbetaler, om vervolgens aan deze persoon voor uw diensten, een hoger tarief te kunnen
berekenen!
Hoe kun je als volksvertegenwoordiger namens het volk een besluit nemen, terwijl je het volk niet eens kent!
In dit land doet de wet vaak zijn eigen wetten de das om!
Het Kerstfeest is verworden tot een buitenproportionele feest- en vreetfestijn, waarbij aan de oorsprong hiervan voorbij wordt gegaan!
Richt je blik op het licht, dan laat je de schaduw achter je!
Ondanks de oneindigheid van het universum, zijn wij gebonden aan de beperkte chemische- en natuurkundige wetten van onze aarde!
Het gebruik van fillers is hetzelfde als je auto poetsen met schuurpapier. Het wordt er niet altijd beter op!
De ontbrekende schakel bij beleidsvoerders is inlevingsvermogen!
Probleem: Je wilt iets dat er niet is, of er is iets dat je niet wilt!
Het probleem binnen de zorg is: Je moet weten waarover je praat. En beleidsvoerders weten dat vaak niet!
Als links en rechts niet samenwerken, ga je niet vooruit!
Zorg, banken, EU…. Waar economen verschijnen, zullen de liquide middelen verdwijnen!
De patiënt is verworden tot een lucratie afvoerputje van de farmacie!
Mooi als je iemand kunt aanvoelen en aanvullen, zonder elkaar aan te vallen!
Sommigen leren alleen van de toekomst!
Soms heb je buiten meer warmte dan binnen!